:pop:title/>

Table



Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΕΓΩ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.


Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στo Eau de Parfum και στο Eau de Toilette ή στo Eau deToilette και στο After Shave;

Η ουσιαστική διαφορά τους έγκειται στη συγκέντρωση αρωματικών ελαίων στο σύνολο του αλκοόλ. Τα αρώματα τύπου Parfum που πωλούνται από ορισμένες εταιρείες, έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αρωματικά έλαια, δεύτερα έρχονται τα αρώματα τύπου Eau de Parfum και τέλος τα Eau de Toilette. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο παρατηρούνται διαφορές στην τιμή ανάμεσα στους διαφορετικούς τύπους του ίδιου αρώματος.
Τα ανδρικά After Shave είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση στο πρόσωπο και γι αυτό το λόγο η περιεκτικότητα τους σε αρωματικά έλαια είναι σχετικά χαμηλή, για να μη προκαλείται ερεθισμός. Επίσης περιέχουν απαλυντικά συστατικά όπως γλυκερίνη, που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Το Eau de Toilette έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση αρωματικού ελαίου και μπορεί να φορεθεί στις περισσότερες περιοχές του σώματος.

Για πόση ώρα διαρκεί συνήθως το άρωμά σας;

Εάν θέλετε να μυρίζετε όμορφα όλη μέρα, πρέπει να ανανεώνετε το άρωμα σας κάθε 3-4 ώρες. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε τη μεγαλύτερη διάρκεια του είναι η τεχνική της “επίστρωσης.” Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιήσετε όχι μόνο το άρωμα αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η αγαπημένη σας αρωματική σειρά (π.χ. ζελέ ντους, κρέμα σώματος κ.τ.λ) θα δημιουργήσετε “στρώσεις” και έτσι η επιδερμίδα σας θα απορροφήσει τα μόρια του αρώματος σε όλη την επιφάνεια του σώματος σας, βοηθώντας το να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η ξηρή επιδερμίδα χρειάζεται μεγαλύτερη ποσότητα αρώματος;
Ναι, διότι η ξηρή επιδερμίδα δε “κρατάει” το άρωμα όσο και η λιπαρή. Γι αυτό το λόγο το άρωμα πρέπει να ανανεώνεται περισσότερες φορές την ημέρα.

Τι άρωμα σας ταιρίαζει

Σχετική έρευνα που έγινε, αποδεικνύει πως:
Oι ξανθιές με ανοιχτή επιδερμίδα προτιμούν τα δροσερά, λουλουδιαστά αρώματα.
Oι ξανθιές με σταρένια επιδερμίδα διαλέγουν δροσερά, πιο περίπλοκα λουλουδιαστά αρώματα, αλλά και ελαφρώς ξυλώδη και ανατολίτικα.
Oι κοκκινομάλλες με ανοιχτή επιδερμίδα μπορούν να φορέσουν όλα τα ξυλώδη, τα απαλά ανατολίτικα αρώματα, αλλά και αυτά που έχουν σαν βάση λουλούδια.
Oι καστανές με σταρένια ανοιχτή επιδερμίδα προτιμούν τα αρώματα με βάση το ξύλο ή τα εσπεριδοειδή και τις ανατολίτικες μυρωδιές.
Oι μελαχρινές φοράνε πιο έντονα ξυλώδη, βαριά ανατολίτικα και περίπλοκα λουλουδιαστά αρώματα.

Φόρα το σωστά.

Tο άρωμά μας δεν πρέπει να εξατμίζεται σε λίγα λεπτά αλλά ούτε και να κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει.
Mε τις σωστές κινήσεις μπορούμε να μυρίζουμε όμορφα για πολλή ώρα χωρίς να ενοχλούμε τους γύρω μας. "Φοράμε το άρωμα αμέσως μετά το ντους και πριν ντυθούμε. Έτσι τα ρούχα μας θα πάρουν μια πιο διακριτική μυρωδιά απ' ό,τι αν το βάλουμε όταν είμαστε ντυμένες." Aν φοράμε eau de parfum ψεκάζουμε τρεις φορές κι αν φοράμε eau de toilette ψεκάζουμε 3 έως 5 φορές.
Άν η επιδερμίδα μας είναι λιπαρή υπολογίζουμε μικρότερη ποσότητα. Φοράμε πάντα την ίδια ποσότητα αρώματος, ακόμη κι αν μας φαίνεται ότι δεν μυρίζει έντονα. Aυτό συμβαίνει γιατί μετά από λίγο η μύτη μας το συνηθίζει κι έχουμε την εντύπωση ότι πρέπει να βάλουμε περισσότερο, με αποτέλεσμα να το παρακάνουμε.
Tο σύστημα «ψεκάζω στον αέρα και περνάω μέσα απ' το άρωμα» δεν είναι αποτελεσματικό. Σπαταλάμε το πανάκριβο άρωμά μας χωρίς λόγο. Kαλύτερα να ψεκάζουμε κατευθείαν στο δέρμα.


Επειδη δεν εχω την οικονομική δυνατότητα για επώνυμα αρώματα μια εταιρία στο fb η Epwnyma Arwmata LaurettaLarix μου έστειλε να δοκιμάσω τρια δειγματάκια απο αρώματα . 
Ας δουμε τι ακριβώς η LaurettaLarix εισάγει πολύτιμα επώνυμα Perfumes, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αιθέριου έλαιου, (24% τα γυναικεία και 20% τα ανδρικά), κατευθείαν από τη Drom, από όπου προμηθεύονται και οι επώνυμοι οίκοι τα δικά τους και τη μεγαλύτερη διάρκεια. 
εχω μεινει πολυ ικανοποιημενη σιγουρα θα παρω και κανονικω μεγεθος. στο δικο μου δερμα κρατησαν 5-6 ωρες.




αυτα απο εμενα τα λεμε συντομα με περισσοτερες εκπληξεις!!
ΜΑΡΙΑ
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4248343/?claim=4gz2875rq69">Follow my blog with Bloglovin</a>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tricks